Protest spontan la Casa de Pensii. Angajații instituției, nemulțumiți de salarii

Protest spontan la Casa de Pensii. Angajații instituției, nemulțumiți de salarii

După protestele din Sănătate, salariații Casei de Pensii Buzău au ieșit și ei în stradă. Ei au participat astăzi, în intervalul orar 10.00-11.00, la un protest. Principalele nemulțumiri sunt legate de salarii și de personalul insuficient pentru volumul de muncă din ce în ce mai crescut. Pe timpul protestului, nu s-a întrerupt activitatea cu publicul.
Protest spontan, astăzi dimineață, la Casa Județeană de Pensii Buzău! Dotați cu pancarte pe care și-au scris nemulțumirile, aproximativ 40 de angajați ai instituției au decis să iasă în fața sediului și să protesteze. Ei s-au arătat nemulțumiți, în special, de salariile mici, nemajorate, spun ei, de mai bine de 5 ani.

O altă nemulțumire a angajaților Casei Județene de Pensii Buzău este legată și volumul mare de muncă, în raport cu nivelul salarial.
În timpul protestului de astăzi, care a durat o oră, reprezentanții instituției au ținut să comunice că programul cu publicul nu a fost afectat. Sindicaliștii au anunțat că acțiunile vor continua în același fel și în zilele următoare, până le vor fi respectate revendicările.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și