Protest autorizat. Din nou pe străzile Buzăului.

Protest autorizat. Din nou pe străzile Buzăului.

După protestul ”spontan” de vinerea trecută, taximetriștii vor ieși din nou pe străzi, de data aceasta cu aprobare oficială. Principalele cerințe ale protestatarilor sunt menținerea stațiilor de la Piața Centrală și de pe Unirii, din fața fostului sediu al Companiei de Apă Buzău. Conducătorii auto buzoieni vor trebui să ocolească Bulevardul Unirii și să folosească trasee alternative miercuri, între orele 10 și 12.

Viceprimarul Ionuț Apostu a fost invitat în această dimineață la o discuție cu prefectul Daniel Marian Țiclea, unde au fost analizate, printre altele, și cerințele taximetriștilor buzoieni, care au protestat vinerea trecută.

Primăria consideră că protestul de vineri a fost neîndreptățit, deoarece cu trei luni în urmă a avut loc o negociere cu reprezentanții tuturor taximetriștilor din Buzău, odată cu desființarea stațiilor de pe Bulevardul Unirii.

Stația de la fostul sediu al Companiei de Apă nu poate fi menținută, pentru că avizul Poliției Rutiere prevede menținerea a câte 2 benzi de circulație pe fiecare sens.

Protestul va avea loc miercuri, între orele 10 și 12, pe același traseu ca și cel de vinerea trecută, din Calea Eroilor, până în zona Podului Mărăcineni.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și