Publicat la: 31.10.2019. 19:16 / 1.165 views

PROSTITUŢIE, NU CĂSĂTORIE. PROXENET REŢINUT DE POLIŢIE

I-a promis că se căsătoreşte cu ea, dar a trimis-o să se prostitueze. Un bărbat din Buzău a câştigat o mică avere de pe urma exploatării sexuale a unei tinere. Timp de doi ani, femeia a întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi, iar mare parte din bani a ajuns la individ.

prostituata proxenet

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a fost prins în flagrant, chiar în momentul în care primea banii obţinuţi de femeie, după o întâlnire cu un client, pe şoseaua de centură a oraşului Buzău. Maşina cu care se deplasa bărbatul a fost urmărită şi blocată în trafic de către poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului.

În urmă cu doi ani, tânăra, în vârstă de 27 de ani, acceptase să se mute la bărbat acasă, sub promisiunea unei căsătorii. În schimb, femeia a fost determinată să se prostitueze, iar de pe urma ei, individul a câştigat mulţi bani.

Cercetat şi reţinut pentru proxenetism, buzoianul va fi prezentat cu propunerea de arestare preventivă.

Pentru documentarea activităţii, investigatorii au beneficiat de sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!