Publicat la: 16.02.2018. 19:15 / 704 views

PROPUNERE ÎNDRĂZNEAŢĂ. SCM GLORIA VOIA SĂ DECONTEZE BĂUTURI ALCOOLICE

Primarul Toma a retras ieri de pe ordinea de zi un proiect de hotărare care, dacă ar fi trecut de votul consilierilor, ar fi permis reprezentanţilor clubului SCM Gloria Buzău să deconteze din banii municipalităţii inclusiv băuturi alcoolice. Primarul Constantin Toma a fost făcut atent de unul dintre consilierii din opoziţie şi, chiar dacă iniţial a glumit pe marginea subiectului, a reacţionat imediat.

alcool site  sport alcool

La iniţiativa reprezentanţilor clubului Sportiv SCM Gloria Buzău, pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu local de ieri a fost introdus şi un proiect care prevedea că la încheierea competiţiilor, sportivii şi Staff-ul pot servi o masă în limita sumei de 110 lei de persoană. Până aici nimic neobişnuit, numai că puţin mai jos era menţtionat  că în cadrul meselor oficiale se pot deconta şi băuturi alcoolice. Acest lucru a fost sesizat de un consilier din opoziţie, care i-a atras atenţia primarului Toma.

Primarul Toma a glumit puţin pe marginea subiectului, dar a decis retragerea proiectului respectiv de pe ordinea de zi.

Încă de la înfiinţarea SCM Gloria Buzău, primarul Constantin Toma a fost atent atât la activitatea clubului, cât şi la felul în care sunt cheltuiţi banii acolo. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!