Publicat la: 01.11.2018. 19:19 / 553 views

PROIECTUL 13 A CĂZUT. COLEGIUL EMINESCU NU POATE ADMINISTRA NOUA LOCAŢIE

Opoziţia a respins proiectul de hotărâre pentru aprobarea dării în administraţie către Colegiul M. Eminescu a imobilului în care acesta s-a mutat. Cuiul lui Pepelea este constituit de laboratoarele în care se pregăteau elevii de la Neniţescu şi care sunt utilate prin sponsorizări. Proiectul va fi repus pe masa consilierilor municipali într-o şedinţă de îndată.      

nenitescuCele două laboratoare de specialitate din Liceul tehnologic „Costin Neniţescu” au constituit motivul pentru care consilierii municipali au respins ieri un proiect important.

Este vorba despre preluarea în administrare a tuturor clădirilor de la Neniţescu de către Colegiul Naţional „M. Eminescu”, care îşi va desfăşura activitatea aici în anul şcolar 2018 – 2019.

Consilierii din opoziţie au propus un amendament la proiect, prin care laboratoarele să rămână în administrarea liceului Neniţescu.

Consilierul şi-a motivat propunerea prin faptul că liceul Neniţescu ar trebui să returneze sponsorului banii pentru utilarea laboratoarelor.

Primarul Toma a precizat că nu pot exista două conduceri în aceeaşi unitate şcolară, dar că elevii de la Neniţescu vor avea acces la laboratoare ca şi până acum.

Amendamentul propus a fost supus votului şi a fost respins, dar la fel s-a întâmplat şi cu proiectul în ansamblu, care nu a îndeplinit numărul necesar de voturi.

În aceste condiţii, Colegiul Eminescu nu mai are cum să-şi desfăşoare activitatea în noua locaţie.

Primarul a declarat că va obţine de la firma care a utilat cele două laboratoare o promisiune scrisă că aceasta nu va solicita returnarea banilor pentru echipamente.

In următoarea şedinţă „de îndată” a CLM, va fi  votat încă o dată proiectul 13, pentru ca elevii celor două licee să-şi poată face curusrile în condiţii normale. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!