Publicat la: 31.01.2019. 19:14 / 1.200 views

PROIECTELE CJ PENTRU BUZOIENI CONTINUĂ. UNELE VOR DEMARA ÎN PRIMĂVARĂ

Proiectele Consiliului Judeţean pentru buzoieni continuă şi în acest an. Unele demarate anul trecut sunt în curs de derulare, în unele cazuri lucrările vor începe chiar din această primăvară, la altele se întocmeşte documentaţia. Este vorba despre proiecte mari cu finanţare proprie sau finanţare europeană, câştigate de reprezentanţii CJ Buzău.

biblioteca 02Este perioada proiectelor mari la Consiliul Judeţean. La podul de la Vadu Paşii de lucrează, iar în această toamnă se dau asigurări că va fi gata. De asemenea, la Biblioteca Judeţeană s-a început mutarea, iar în scurt timp vor începe şi lucrările de refacere a clădirii.

Şi la Spitalul Brătianu se vor demara lucrările în această primăvară, iar la final clădirea va găzdui un centru muzeal.

Nici infrastructura rutieră nu a fost uitată, iar la acest capitol prioritar este drumul judeţean 203 K.

În această perioadă reprezentanţii Consiliului Judeţean pregătesc noi proiecte care, finanţate cu bani de la bugetul propriu, ori din fonduri europene, vor face judeţul mai atractiv. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!