Proiect important la Colegiul Economic. Se pun în valoare resurse turistice relevante

Proiect important la Colegiul Economic. Se pun în valoare resurse turistice relevante

Un proiect extrem de important pentru comunitate în cadrul căruia se pune foarte mult accent pe colaborarea pentru a identifica metode de a pune în valoare resurse turistice relevante, se desfășoară la nivelul Colegiului Economic Buzău. Printre altele, proiectul a avut în vedere și dezvoltarea a două produse intelectuale.

Caracterul de noutate al proiectului implementat de Colegiul Economic Buzău constă în faptul că se dorește o activare a persoanelor de vârsta a treia care sunt incurajate să împărtășească povești, legende, anecdote despre locuri și oameni generațiilor mai tinere.

Proiectul a avut în vedere dezvoltarea a două produse intelectuale. Primul produs intelectual este o aplicație, iar un al doilea produs intelectual al proiectului îl constituie o broșură care dezvoltă metode de comunicare intergeneraționale și modul în care o organizație se poate promova prin intermediul poveștilor.

Unul dintre personajele descoperite din poveștile ascultate, este nimeni altul decât poetul buzoian Vasile Voiculescu.

Colegiul Economic Buzău are deja tradiție în implemenytarea proictelor cu finanțare europeană, importante atât pentru elevi, cât și pentru comunitate. (Mirela Copariu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și