PROIECT CU REPETIŢIE. PRIMĂRIA NU RENUNŢĂ LA ACHIZIŢIONAREA SEDIULUI COMPANIEI DE APĂ

PROIECT CU REPETIŢIE. PRIMĂRIA NU RENUNŢĂ LA ACHIZIŢIONAREA SEDIULUI COMPANIEI DE APĂ

În şedinţa anterioară a Consiliului Local Municipal, consilierii au respins proiectul de hotărâre pentru achiziţionarea sediului vechi al Companiei de Apă. Se intenţiona ca spaţiul de la etajul 1 să fie reconfigurat pentru a fi transformat în locuinţe sociale. Proiectul va fi repus pe ordinea de zi în şedinţa din luna septembrie.

companiaProiectul pentru achiziţionarea sediului vechi al Companiei de Apă şi transformarea lui în locuinţe sociale nu a îndeplinit numărul obligatoriu de voturi şi a fost respins.

Iniţial se intenţiona ca spaţiul să fie transformat în locuinţe sociale unde să fie mutaţi cetăţenii care locuiesc în clădirile de pe Cuza Vodă şi din alte clădiri care prezintă pericol la seism.

Primarul nu exclude nici varianta ca o parte din aceste locuinţe să fie repartizate şi unor specialişti în diverse domenii, care lucrează în oraş, dar care nu au domiciliul stabil în Buzău.

Proiectul va fi reintrodus pe ordinea de zi în şedinţa CLM din luna septembrie, pentru ca Primăria să poată participa la licitaţia pentru achiziţionarea sediului vechi al CAB. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și