Publicat la: 16.04.2019. 17:59 / 386 views

PROGRAMELE ÎN LEGUMICULTURĂ, UN SUCCES. CREŞTE NUMĂRUL CELOR INTERESAŢI DE SUBVENŢII

Programele demarate de Ministerul Agriculturii şi implementate şi la nivelul municipiului Buzău au prins foarte bine la buzoieni. Fie că vorbim despre tomate sau usturoi, buzoienii s-au arătat interesaţi, au înfiinţat culturi şi au depus dosarele pentru a beneficia de subvenţie.

usturoi ramnicelu 1De la an la an, creşte numărul buzoienilor interesaţi să beneficieze de programele demarate de Ministerul Agriculturii. Fie că este vorba despre programul tomatelor, sau al colectării de lână, proiectele devin din ce în ce mai interesante.

Şi programul pentru cultivarea usturoiului este unul foarte atractiv, cu atât mai mult, cu cât producătorii primesc o mie de euro la hectarul cultivat.

La Buzău, două soiuri autohtone, Benone şi Râmniceanu, sunt în faza de omologare, astfel că în 2-3 ani România nu va mai fi dependentă de usturoiul de import. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>