Publicat la: 19.01.2021. 19:39 / 485 views

PROGRAMĂRI EPUIZATE, LA CALL-CENTER-UL PENTRU JUDEȚUL BUZĂU

Avalanșa de cereri pentru primele zile din a doua etapă a campaniei de vaccinare a condus deja la epuizarea programărilor din următoarea perioadă. Astăzi după-amiază, buzoienii care au dorit să facă o rezervare pentru vaccinare, prin call-center, au fost sfătuiți să revină, pentru că nu mai erau locuri disponibile în niciun centru din județ. Reamintim că numărul de telefon pe Buzău, la care se pot face programări pentru vaccinare este 021.414.44.38.

vaccinare 7 vaccinare 8

Pe de altă parte, ieri, în prima zi din etapa a doua a campaniei de vaccinare, mulți buzoieni nu au primit adeverințe după ce s-au vaccinat. S-a întâmplat din cauza unor probleme tehnice la rețeaua de registratură pusă la dispoziție de STS. Coordonatorii centrelor au sesizat autoritățile, așa cum s-a întâmplat în cazul cabinetului de vaccinare de la Liceul „Henri Coandă”.

Potrivit autorităților, între timp, problema tehnică a fost rezolvată, iar buzoienii care s-au vaccinat vor primi adeverințele prin poștă sau vor fi anunțați să revină la centre, pentru a le ridica. Există și posibilitatea ca, în ziua de rapel, la administrarea celei de-a doua doze, să fie înmânată adeverința de la prima vaccinare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!