Publicat la: 02.10.2017. 18:27 / 1.035 views

PROFESORII AU PROTESTAT LA CASA ALBĂ. PICHETAREA, UN AVERTISMENT PENTRU GUVERNANŢI

Liderii de sindicat de la şcolile din judeţul Buzău au protestat, astăzi, în faţa sediului Prefecturii Buzău. Pichetarea de la Casa Albă s-a dorit un avertisment la adresa guvernanţilor, pe fondul nemulţumirilor legate de salarizare şi slaba finanţare din educaţie. În această toamnă, nu este exclusă o grevă generală, spun reprezentanţii cadrelor didactice.

protest profesori 3La orele prânzului, zeci de cadre didactice s-au adunat în faţa Prefecturii, instituţie care reprezintă Guvernul în teritoriu. Protestul a făcut parte din calendarul mişcărilor sindicale programate în această perioadă, în paralel cu negocierile care se poartă la nivel central.

La protestul de astăzi au participat lideri sau reprezentanţi ai sindicatelor din unităţi de învăţământ de pe raza întregului judeţ.

O delegaţie din partea sindicatului a fost invitată pentru discuţii cu prefectul Carmen Ichim. Protestatarii i-au înmânat lista cu revendicări, pentru a fi transmisă responsabililor din Guvern. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!