Profesori și elevi din patru țări, în vizită la Buzău. Schimb de experiență cu elevii Liceului Tehnic Buzău

Profesori și elevi din patru țări, în vizită la Buzău. Schimb de experiență cu elevii Liceului Tehnic Buzău

În această perioadă, zeci de elevi și profesori din patru țări europene se află în vizită la Buzău. Vizita oapseților în județ se desfășoară în cadrul unui proiect de mediu derulat de Liceul Tehnic Buzău, în cadrul programului Erasmus+.

În perioada 20-24 noiembrie, 24 elevi și profesori din Grecia, Germania, Italia și Polonia se află în vizită în județul Buzău. Este una dintre etapele finale ale unui proiect european de mediu, inițiat de profesoara Anca Fotin, de la Liceul Tehnic Buzău.

Proiectul Next Step are ca scop implicarea tinerilor ca promotori ai unui stil de viață cu grijă pentru mediu, ca protectori ai frumuseții locului în care locuiesc.

În această dimineață, la Liceul Tehnic a avut loc o întâlnire în care reprezentanții celor patru țări, dar și ai liceului gazdă, au prezentat proiecte de protejare a mediului înconjurător, desfășurate în decursul celor doi ani de proiect. Prezența la Buzău a oaspeților din cele 4 țări europene are și scop reacreativ. Ieri, oaspeții au vizitat Palatul Parlamentului din Capitală.

Alături de gazdele de la Liceul Tehnic Buzău, mâine, oaspeții străini vor vizita câteva obiective turistice din Geoparcul UNESCO „Ținutul Buzăului”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și