Publicat la: 12.06.2017. 19:15 / 660 views

PROFESORI, LA LOC COMANDA! LA BUZĂU S-A VOTAT 90% PENTRU GREVĂ

Deşi au semnat, în majoritate, pentru încetarea activităţii, orele de curs în toate unităţile şcolare din judeţ au început în condiţii normale. Asta pentru că, la nivel naţional, sindicatul nu a reuşit să strângă peste 50% din opţiuni în favoarea grevei generale. Astfel, ultima săptămână din acest an şcolar se va desfăşura în condiţii obişnuite, iar examenele naţionale nu vor fi boicotate.

profesori grevaCursurile în toate şcolile s-au reluat, astăzi, în condiţii normale, cu toate că cei mai mulţi dintre profesorii buzoieni din sindicat au semnat pentru declanşarea grevei generale. În urma referendumului de la nivelul judeţului, 90% dintre cadrele didactice consultate au optat pentru încetarea activităţii în ultima săptămână a anului şcolar. Liderii de sindicat de la Buzău sunt dezamăgiţi că la nivel naţional nu s-a întrunit procentul necesar pentru proteste radicale.

Având în vedere numărul mare de semnături strânse la Buzău, s-a pus şi problema declanşării grevei doar în judeţul Buzău, variantă care n-a fost, însă, agreată.

După eşecul sindical de la nivel naţional, liderii din ţară urmează să se întrunească într-o şedinţă pentru a stabili noi etape de proteste. Cel mai probabil, manifestările vor fi reluate după vacanţa de vară. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!