Publicat la: 03.02.2020. 19:44 / 478 views

PROFESORI EVALUAŢI, ELEVI CHEMAŢI LA PREGĂTIRI. MĂSURI PENTRU REZULTATE BUNE LA EVALUAREA NAŢIONALĂ

Majoritatea profesorilor buzoieni care predau disciplinele de examen pentru viitorii absolvenţi de gimnaziu vor fi evaluaţi. În special vor fi vizate cadrele didactice debutante şi suplinitorii. Este una dintre măsurile dispuse de autorităţile din educaţie, pentru îmbunătăţirea rezultatelor de la Evaluarea Naţională din acest an.

elevi 1Inspectoratul Şcolar a elaborat şi transmis tuturor unităţilor de învăţământ implicate un plan de măsuri în vederea îmbunătăţirii rezultatelor la Evaluarea Naţională. 

În plan este prevăzută evaluarea a 80% dintre profesorii care predau disciplinele de examen, cu accent pe cadrele didactice mai puţin experimentate. De asemenea, şcolile vor trebui să organizeze ore de pregătire suplimentară pentru viitorii absolvenţi.

În ultima săptămână a lunii martie, elevii de clasa a VIII-a vor susţine simularea Evaluării Naţionale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!