Publicat la: 08.10.2019. 18:20 / 1.546 views

PRODUCĂTORUL CORNURILOR S-A RETRAS! DE LA TURDA, PRODUSELE SE MUTĂ LA GALAŢI

Firma clujeană care a câştigat licitaţia pentru producerea şi furnizarea cornurilor pentru elevii din judeţul Buzău s-a retras din contract. Decizia a fost luată ca urmare a unei discuţii cu responsabilii Consiliului Judeţean, pe fondul numeroaselor nereguli legate de calitatea şi distribuţia produselor. Cornurile urmează să fie produse la Galaţi, de către firma care aduce şi biscuiţi în şcolile buzoiene.

neagu sincron corn bun 2

În urmă cu o lună, chiar din prima săptămână de şcoală, după ce a constatat mai multe nereguli cu privire la calitatea şi furnizarea cornurilor, Campus TV a iniţiat o campanie prin care a urmărit ca firma producătoare, din Cluj, să nu mai aibă abateri de la contractul semnat cu Consiliul Judeţean. Între timp, societatea din Turda nu a reuşit să remedieze problemele. Dimpotrivă!

Ulterior, toate verificările, efectuate la ordinul prefectului, de instituţiile de control, în colaborare cu Consiliul Judeţean, au confirmat ceea ce Campus TV a semnalat în repetate rânduri. Astfel, după numeroase notificări şi după ce i s-a dat un ultimatum, societatea din Turda a decis să se retragă, chiar la sugestia conducerii Consiliului Judeţean. Producţia cornurilor se va muta la Galaţi, în fabrica societăţii cu care firma din Turda s-a asociat pentru a derula programul la Buzău.

Potrivit şefului Consiliului Judeţean, retragerea societăţii nu va însemna sistarea furnizării cornurilor pentru elevii buzoieni. Transferul producţiei se va face fără a fi întrerupt programul.

Din cauza neregulilor de până acum, societatea Logistic Pop Art Media SRL din Turda nu va primi toţi banii, urmând a nu fi decontate serviciile neprestate, potrivit contractului.

Autorităţile vor monitoriza în continuare modul în care se derulează programul ”Cornul şi laptele”.

Campus TV le mulţumeşte tuturor celor care s-au alăturat acestei campanii, sesizând probleme punctuale şi grave cu privire la produsele de panificaţie. Şi de acum încolo, vom avea în atenţie programul destinat elevilor buzoieni. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!