Publicat la: 20.09.2019. 18:26 / 2.003 views

PRODUCĂTORUL CORNULUI, AVERTIZAT DE PROBLEMELE DE LA BUZĂU. PÂNĂ ACUM, DOAR CONDUCEREA I.S.J. S-A AUTOSESIZAT

Conducerea Inspectoratului Şcolar s-a autosesizat cu privire la neregulile grave descoperite în legătură cu distriburea cornului în unităţile de învăţământ din judeţul Buzău. Până acum, este singura reacţie a unei autorităţi din Buzău care ia atitudine faţă de abaterile semnalate de Campus TV, în ultima săptămână. Directorul firmei producătoare a fost contactat pentru a fi atenţionat de neregulile din şcolile buzoiene.

nelacornuri scoala 4

În urma numeroaselor dezvăluiri relatate de Campus TV, inspectorul general adjunct Nela Wamsiedel s-a autosesizat şi le-a transmis tuturor directorilor din judeţ să anunţe orice problemă ivită în derularea programului guvernamental, în special cu privire la cornurile provenite de la firma clujeană.

Mai mult, Wamsiedel a luat legătura telefonic cu directorul societăţii din Turda, pentru a-i semnala deficienţele descoperite la Buzău. I s-a promis că nu vor mai exista sincope.

Între timp, un alt fenomen, chiar la limita legii, este înregistrat în şcolile din judeţ. În loc de cornuri, firma din Turda livrează biscuiţi. Unii directori au refuzat transportul.

Cornuri mucegăite, ambalaje fără a avea inscripţionată data expirării sunt alte câteva abateri grave ale societăţii clujene, în legătură cu asigurarea produsului de panificaţie pentru preşcolarii şi elevii  buzoieni. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!