Publicat la: 28.11.2014. 16:00 / 4.630 views

PRODUCĂTORII, SEPARAŢI DE COMERCIANŢI ÎN PIAŢA CENTRALĂ. PE STÂNGA PRODUCĂTORII, PE DREAPTA COMERCIANŢII

Poziţionarea comercianţilor şi a producătorilor din Piaţa Centrală va fi una nouă, cu începere de anul viitor.

piata 3Cumpărătorii fideli vor fi nevoiţi să-şi caute furnizorii preferaţi şi să se obişnuiască cu noile locuri în care aceştia vor fi aşezaţi.

Cel mai probabil, 200 de tarabe vor fi aşezate pe partea stângă a pieţei, cum se intră dinspre Parcul Sfinţii Îngeri. Aici îşi vor putea comercializa produsele proprii cei care au certificate de producători.

De cealaltă parte, vor fi poziţionaţi comercianţii.

Repoziţionarea tarabelor care aparţin producătorilor şi comercianţilor, stârneşte deja nemulţumiri şi controverse, mai ales din partea comercianţilor.

Comercianţii cred că cea mai bună soluţie ar fi ca tarabele să rămână pe loc şi să fie inscripţionate vizibil pentru ca lumea să poată vedea de la cine cumpără. Legea însă nu acceptă acest lucru. Producătorii nu pot fi amestecaţi cu comercianţii.

Administraţia societăţii Pieţe Târguri şi Oboare a început deja discuţiile cu cele două tabere.

În acest moment, în piaţă sunt 195 de producători cu peste 200 de tarabe. Pe timpul verii, aceştia acoperă 47% din suprafaţa pieţei. Iarna procentul mai scade, dar niciodată sub 40-41%.

Legea va fi pusă în aplicare începând cu luna ianuarie a anului viitor.

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. mihai spune:

    Cred ca este cea mai corecta solutie pentru ca sunt prea multi comercianti iar producatorii de drept sunt marginalizati.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!