Publicat la: 18.01.2019. 19:19 / 722 views

PROCESUL CU TESCARU, STRĂMUTAT. COMPANIA DE APĂ SE JUDECĂ LA DÂMBOVIŢA

Procesul între Compania de Apă şi fostul director, Ionel Tescaru, se mută la Tribunalul Dâmboviţa. Curtea de Apel Ploieşti a admis cererea operatorului regional de strămutare a procesului deschis la Buzău. Tescaru vrea suspendarea revocării sale din fruntea Companiei de Apă.

adi tescaru 2După ce Consiliul de Administraţie a fost revocat din funcţie în data de 15 noiembrie, fostul manager al Companiei de Apă, Ionel Tescaru, a cerut suspendarea prin ordonanţă preşedinţială a hotărârii. 

Procesul a fost deschis la Tribunalul Buzău, la Secţia de Contencios Administrativ. La primul termen s-a amânat cauza, apoi Compania de Apă a cerut strămutarea judecăţii, motivând suspiciuni cu privire la o eventuală influenţă pe care ar avea-o Ionel Tescaru asupra magistraţilor. Solicitarea a fost admisă de Curtea de Apel Ploieşti, care a suspendat procesul de la Buzău şi a analizat cererea Companiei.  

Ieri, instanţa superioară a şi decis să accepte solicitarea Companiei de Apă şi a dispus strămutarea cauzei pe rolul Tribunalului Dâmboviţa, la Secţia de Contencios Administrativ. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!