Publicat la: 11.05.2017. 17:28 / 1.188 views

PROBLEMELE FUNCIARE, ÎN TOPUL RECLAMAŢIILOR. AVOCATUL POPORULUI, AUDIENŢE PE BANDĂ RULANTĂ

Multe reclamaţii din partea buzoienilor, astăzi, la o nouă rundă de audienţe la Avocatul Poporului. Un expert al instituţiei a revenit la Buzău, la sediul Prefecturii pentru a prelua sesizările cetăţenilor. În majoritate, petiţiile au vizat probleme legate de dreptul de proprietate asupra unor terenuri.

la avocatAstăzi a fost una dintre cele mai aglomerate zile de audienţe pentru reprezentantul Avocatului Poporului venit la Buzău, la sediul Prefecturii. Cei mai mulţi dintre reclamanţi au avut de sesizat probleme cu dreptul de proprietate asupra unor terenuri.

Reprezentantul Avocatului Poporului confirmă faptul că numărul petiţiilor ce vizează problemele funciare a crescut considerabil în ultima perioadă.

Un expert al Biroului Teritorial Ploieşti al Avocatului Poporului va reveni la Buzău luna viitoare, pentru o nouă rundă de audienţe. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!