Publicat la: 23.08.2017. 18:30 / 816 views

PROBA DE FOC A BACALAUREATULUI. CANDIDAT ELIMINAT, DUPĂ CE I-A SUNAT TELEFONUL

Astăzi a fost susţinută cea de-a doua probă scrisă a bacalaureatului, cea obligatorie a profilului. Candidaţii au avut testare la matematică sau istorie. Peste o sută de absolvenţi buzoieni au absentat de la examen. Un tânăr căruia i-a sunat telefonul în timpul probei a fost eliminat.

bac mateCea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat a continuat, astăzi, cu proba obligatorie a profilului studiat. În majoritate, absolvenţii au dat testare la matematică.

În centrele de examen au fost aşteptaţi 506 candidaţi. Peste o sută nu s-au prezentat la proba de azi.

Un candidat, care a intrat în sala de examen cu telefonul, a fost eliminat. A fost descoperit după ce i-a sunat mobilul în timpul probei.

Examenul de bacalaureat, sesiunea a doua, va continua mâine cu proba la alegere a profilului şi specializării. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!