Publicat la: 03.06.2019. 18:05 / 708 views

PRIMUL GONG, LA “BUZĂU IUBEŞTE TEATRUL”. FESTIVAL DE TRADIŢIE LA “GEORGE CIPRIAN”

Săptămână plină de spectacole pentru iubitorii de teatru. Festivalul “Buzău iubeşte teatrul” a început sâmbătă seară, cu piesa “Fata morgana”.  

teatru 3Înainte de primul gong, publicul a fost introdus în atmosfera de festival de către un tânăr actor, ajuns într-o finală la “Românii au talent”. El a prezentat evenimentul într-un stil original, alături de o altă tânără actriţă, de la Teatrul Metropolis.

Marele eveniment cultural a ajuns la a 16-a ediţie.

Oamenii implicaţi în festival au apreciat eforturile care se fac la Buzău pentru ca publicul să fie atras în număr cât mai mare în faţa scenei.

Unul dintre invitaţi, premiant la o ediţie anterioară a festivalului, a revenit la Buzău cu o expoziţie de costume pentru musical. Vestimentaţia poate fi admirată în fiecare zi în foaierul Sălii Mari de la Teatrul “George Ciprian” . 

Spectacolele au loc zilnic, până vineri, începând cu ora 19:00, iar sâmbătă, de la ora 18:00, are loc închiderea oficială cu piesa “Pescăruşul” de Cehov. Pentru copii, în fiecare zi de festival, la ora 16:00, în faţa Teatrului “George Ciprian”, se joacă “Eu şi marioneta”.

Buzău iubeşte Teatrul a debutat cu piesa “Fata morgană” de Dumitru Solomon. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!