Publicat la: 15.02.2021. 19:15 / 603 views

PRIMII BUZOIENI VACCINAȚI CU ASTRAZENECA, LA NOUL CENTRU DE PE BULEVARDUL BĂLCESCU

Astăzi, la noul centru deschis în oraș, s-au vaccinat primii buzoieni cărora le-a fost administrat vaccinul de la AstraZeneca, produs în Marea Britanie. În clădirea de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu funcționează trei fluxuri de vaccinare anti-COVID.

vaccinare astra zeneca bulevard 2  vaccinare astra zeneca bulevard

Astăzi, la ora 8:10, odată cu deschiderea unui nou centru de vaccinare anti-COVID, au fost administrate primele doze de ser de la AstraZeneca, în rândul buzoienilor. Primii vaccinați au fost doi funcționari de la instituții de stat.  

Pentru astăzi, au fost programate aproape 180 de persoane, la noul centru de pe Bulevardul Nicolea Bălcescu, clădire situată vis-a-vis de fostul spital Brătianu. Aici sunt funcționale trei fluxuri, iar personalul medical a primit un lot de aproape 550 de doze, pentru primele zile de vaccinare.

Beneficiari ai serului AstraZeneca sunt cetățeni cu vârste între 18 și 55 de ani, din domenii esențiale de activitate sau cu afecțiuni cronice.

Săptămâna trecută, în primele două zile de la deschiderea înscrierilor, la centrul nou din oraș au fost programați peste 1700 de buzoieni.

În total, la nivelul județului, mai sunt programate pentru vaccinare 30.000 de persoane, dintre acestea 12.000 pentru prima doză de vaccin și restul pentru rapel. Programările au ajuns deja până la începutul lunii mai, conform datelor culese din platforma online. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!