Publicat la: 22.12.2017. 19:11 / 1.036 views

PRIMENIRE DE SĂRBĂTORI. ARBORII BĂTRÂNI DIN MUNICIPIU SUNT ÎNLOCUIŢI CU ALŢII MAI TINERI

plantariBuzoienii care au străbătut în zilele acestea străzile oraşului, au putut observa că lucrătorii de la Urbis Serv sunt în plină activitate.

Pe arterele principale, echipe de muncitori lucrează la spaţiile verzi şi plantează pomi tineri.

Bătrânii castani de pe bulevardul Bălcescu, care au fost bolnavi şi au fost tăiaţi în anii trecuţi, sunt înlocuiţi acum cu alţii mai tineri, care vor menţine farmecul locului de promenadă preferat de buzoieni.

În total, până la sfârşitul lunii ianuarie, în oraşul nostru vor fi plantaţi peste 2400 de arbori tineri.

Alături de pădurea Crâng, de cele trei parcuri mari şi de celelalte părculeţe şi spaţii verzi, aliniamentele de copaci de pe marginea străzilor contribuie semnificativ la menţinerea unei atmosfere respirabile în oraş. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!