Publicat la: 06.04.2020. 18:09 / 369 views

PRIMELE LAVOARE ANTI COVID. CÂTEVA APARATE, INSTALATE LA PIAŢĂ

Primele lavoare anti-covid au fost instalate, deja, la Piaţa Centrală. Aparatele au la bază un recipient cu lichid şi trebuie acţionate printr-o pedală, cu piciorul. Pentru apă, se apasă cu cotul. Mai multe aparate de acest fel vor fi instalate în “punctele fierbinţi” ale urbei, în gara CFR, autogări şi în toate pieţele agro alimentare.

lovoare in oras lavoar slapat maini

Primele lavoare anti-covid au fost instalate, deja, la ieşirile din Piaţa Centrală. Ele pot fi acţionate cu piciorul pentru dezinfectant, având un recipient de peste 20 de litri, la bază.

Dacă unii dintre buzoienii care s-au aflat azi în zona Pieţei Centrale au folosit deja noile facilităţi, alţii au privit lavoarele doar ca pe o curiozitate. Cert este că dispozitivul este relativ uşor de folosit iar substanţele destinate spălatului pe mâini sunt aprobate de DSP Buzău.

Mai multe lavoare vor fi montate, în zilele următoare, în zonele aglomerate ale oraşului, precum gara CFR, autogări şi pieţe.

Buzoienii au o protecţie în plus, în lupta cu virusul corona. La intrarea în blocuri şi pieţe au fost instalate covoare cu biocid pe bază de clor. De asemenea, străzile şi trotuarele vor fi dezinfectate constant. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!