Publicat la: 11.12.2016. 13:58 / 793 views

PRIMELE INCIDENTE ÎN PROCESUL DE VOTARE. ŞTAMPILE ARSE LA POŞTA CÂLNĂU, BULETINE DE VOT ÎN PLUS, LA PREFECTURĂ

Au apărut, deja, primele incidente în procesul de votare la Buzău. După ce la Prefectură s-a constatat că au rămas nedistribuite căteva sute de exemplare ale unor buletine de vot, la Poşta Câlnău, membrii unei secţii de votare au aruncat ştampilele cu menţiunea „votat” în  foc.

soba-lemneIncident ciudat, la Poşta Câlnău, azi dimineaţă. Ștampilele cu menţiunea „Votat” au fost aruncate în foc, de membrii unei secţii de votare din comună, din neatenţie.  Procesul de votare nu a fost afectat, întrucât au fost repartizate către secţia respectivă alte ştampile. A fost deschisă, deja, o anchetă, în cadrul căreia se vor verifica şi imaginile surprinse de camerele de luat vederi instalate în secţia de votare.

Un alt incident a fost înregistrat la Prefectură, instituţie în incita căreia au fost găsite peste 700 de buletine de vot nedistribuite. Între timp, formularele au fost predate la  Biroul electoral şi redistribuite, sub pază, către secţiile de votare care înregistrau deficit de formulare.

O persoană din Prefectură ar fi găsit, din întâmplare, buletinele de vot, formulare pe care le-a predat la Biroul Electoral Judeţean, astfel, sesizându-se şi instituţia competentă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!