PRIMARUL TOMA, DESPRE RAPORTUL CURŢII DE CONTURI: “NU AM FĂCUT NIMIC ILEGAL”

PRIMARUL TOMA, DESPRE RAPORTUL CURŢII DE CONTURI: “NU AM FĂCUT NIMIC ILEGAL”

Primarul Constantin Toma a vorbit despre raportul întocmit de Curtea de Conturi în urma unui control la Primăria Buzău. Edilul a declarat că nu îl va contesta, însă a explicat că inspectorii nu au descoperit ilegalităţi, ci nu au găsit o încadrare legală pentru implementarea sistemului Kaizen.

toma sincronDupă ce săptămâna trecută a fost făcut public raportul Curţii de Conturi în urma controlului efectuat la Primăria Buzău, primarul Constantin Toma a precizat că nu îl va contesta. Mai mult decât atât, edilul şef a ţinut să explice fiecare aspect ce apare ca fiind în neregulă în raport.

Despre faptul că Sistemul Kaizen a fost implementat ilegal, primarul Toma a explicat că inspectorii nu au găsit o încadrare legală, motiv pentru care nici nu a fost punctată o sancţiune. Mai mult decât atât, primarul Toma spune că sistemul Kaizen a dat rezultate foarte bune şi va continua să îl implementeze.

Despre plăţile considerate prea mari pentru 4 consilieri personali, primarul Toma a explicat că respectivele persoane sunt bine pregătite şi au renunţat la locuri de muncă importante pentru a se alătura echipei sale, motiv pentru care şi salariul din Primărie trebuia să fie mai mare.

Constantin Toma a mai spus că inspectorii Curţii de Conturi au descoperit lucruri de care se fac vinovaţi şi funcţionari care sunt sau au fost în Primărie, însă potrivit legislaţiei, primarul este cel care trebuie să le remedieze. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și