Publicat la: 29.11.2016. 18:43 / 868 views

PRIMARUL DIN SĂPOCA, ÎN PERICOL SĂ-ŞI PIARDĂ FUNCŢIA. LAURENŢIU MANEA A PIERDUT DEFINITIV PROCESUL CU A.N.I.

Primarul comunei Săpoca este la un pas să îşi piardă funcţia. Laurenţiu Manea a pierdut definitiv procesul cu Agenţia Naţională de Integritate. În 2014, A.N.I. l-a declarat incompatibil. Manea declară că va apela la căile excepţionale de atac. În orice moment, însă, prefectul îi poate emite un ordin de încetare a mandatului. 

sapoca-primarAflat la al treilea mandat consecutiv, primarul comunei Săpoca a primit cu consternare vestea că Înalta Curte nu i-a dat dreptate în procesul cu A.N.I..   

În 2014, Agenţia Naţională de Integritate l-a declarat incompatibil pe Laurenţiu Manea, pe motiv că, din 2012, a deţinut simultan atât funcţia de primar al comunei Săpoca, cât şi calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca.

După sentinţa definitivă dată de Curtea Supremă, A.N.I. poate în orice moment să ceară Prefecturii să emită un ordin de încetare a mandatului primarului din Săpoca.

Împotriva sentinţei date de Înalta Curte, primarul din Săpoca mai are două căi excepţionale de atac: contestaţia în anulare sau revizuirea. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!