Primarul Toma a scăzut la 50%? Sondaj realizat de PNL. Liberalii ar fi la 22%

Primarul Toma a scăzut la 50%? Sondaj realizat de PNL. Liberalii ar fi la 22%

PNL ar fi crescut la 22%, iar primarul Constantin Toma ar fi scăzut la puțin peste 50% în rândul preferințelor buzoienilor, potrivit unui sondaj realizat la comanda liberalilor buzoieni. Datele au fost prezentate în premieră, la Campus TV, de prefectul Daniel Țiclea, vicepreședinte al PNL Buzău. “Nu cred în acest sondaj”, a replicat șeful Palatului Comunal.

PNL a comandat un sondaj de opinie necesar în ecuația stabilirii candidatului pentru funcția de primar al municipiului Buzău. Studiul, realizat pe un eșantion de 1000 de persoane, a inclus numele liderilor liberali, dar și ale potențialilor contracandidați. Prefectul Daniel Țiclea a divulgat, aseară, câteva dintre rezultatele sondajului. Șeful de la Casa Albă a declarat că PNL ar fi urcat la un procent de 22%, pe municipiu. 

Prefectul a mai precizat că, în acest sondaj, primarul Constantin Toma s-ar situa la puțin peste 50%.

În 2020, șeful Palatul Comunal a câștigat alegerile cu peste 78% din totalul voturilor. Constantin Toma nu crede în datele prezentate de prefectul liberal.

Potrivit unor surse politice, în clasamentul încrederii în liderii PNL Buzău, sondajul l-a dat pe primul loc pe președintele organizației județene, deputatul Gabriel Avrămescu, având un scor apropiat partidului, urmat de senatorul Vlad Pufu, președinte al organizației municipale, apoi de prefectul Daniel Țiclea, vicepreședinte al PNL. 

2 Comentarii la: “Primarul Toma a scăzut la 50%? Sondaj realizat de PNL. Liberalii ar fi la 22%

  1. Daca va candida Avramescu, Toma pierde sigur. Prea multe prostii face, fara sa-i ceara nimeni!

  2. Toma or sa mai scada. Daca Avramescu candideaza la primaria Buzau, are sanse mari sa-l bata pe Toma.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și