Publicat la: 07.05.2020. 18:35 / 959 views

PRIMARUL CERE RIDICAREA CARANTINEI DIN POŞTĂ. TOMA A SOLICITAT ŞI DEMITEREA PREFECTULUI

S-a lăsat cu scandal în cazul deciziei autorităţilor de a plasa în carantină întreg cartierul Poştă. Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a solicitat ministrului de Interne, Marcel Vela, şi medicului Raed Arafat, preşedintele Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale, ridicarea carantinei din cartierul Poştă.

TOMA DIMIANMai mult, edilul-şef i-a cerut ministrului de Interne să-l demită pe prefectul de Buzău, Leonard Dimian, acuzat de primar că a luat o măsură abuzivă, afectând viaţa a aproape 2.500 de locuitori din cartier.

În plus, primarul Toma, prin critica adusă prefectului, lansează şi un reproş la adresa forţelor de ordine, sugerând că nu au gestionat cu tact situaţia familiilor implicate în izbucnirea focarului de Covid-19 din cartierul Poştă.

În replică, şeful de la Casa Albă a reacţionat prin purtătorul său de cuvânt. Leonard Dimian îl acuză pe primar că ieşirea de azi nu este decât un joc politic, asumându-şi faptul că decizia radicală de carantină a fost luată în ruma unei analize de risc epidemiologic efectuate de DSP.

Până în momentul de faţă, de la mai multe adrese doar din cartierul buzoian Poştă, au fost confirmaţi 22 de pacienţi cu coronavirus. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!