Publicat la: 31.01.2014. 14:19 / 10.504 views

PRIMĂRIA A ALOCAT BANII CĂTRE CLUBURILE SPORTIVE. GLORIA IA DE TREI 3-4 ORI MAI MULT DECÂT RUGBY-UL

GLORIA STADIONPrimarul Boşcodeală a anunţat sumele repartizate cluburilor sportive buzoiene în 2014. Ca de obicei, de cei mai mulţi bani, va beneficia Gloria, 14,9 miliarde.

Deşi Stejarul la rugby a promovat în prima ligă, va beneficia de 4 miliarde, cu unul mai mult decât anul trecut.

Handbalul fete va avea 3 miliarde, iar echipa de volei băieţi cel mai puţin 2 miliarde.

Întrebat de ce fotbalul primeşte de 3-4 ori mai mult decât rugby-ul, deşi Stejarul e în prima ligă, iar Gloria în a doua, primarul Boşcodeală a explicat prin importanţa sporită a fotbalului şi prin diferenţa cheltuielilor de întreţinere a celor două baze sportive.

De notat că Gloria a cerut 45 de miliarde, iar Stejarul 9. Totuşi, Boşcodeală a anunţat că bugetul echipelor de fotbal şi rugby ar putea fi suplimentat pe parcursul anului.     

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. marian spune:

    „Totuşi, Boşcodeală a anunţat că bugetul echipelor de fotbal şi rugby ar putea fi suplimentat pe parcursul anului”. sa intelegem ca daca handbalul sau voleiul vor mai cere bani, nu li se vor mai acorda? sa gasesc bani numai pt fotbal sau ruigby? rusine!!! app sa isi bage in f.und fotbalul, sportul asta de kkt unde ii vin 200 de oameni la meciuri

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!