Prima zi, în școală nou-nouță, la Căldărăști

Prima zi, în școală nou-nouță, la Căldărăști

La Căldărăști de Pogoanele, cursurile au început cum nu se putea mai bine. Pentru elevii și profesorii de la școala din sat a fost o dublă sărbătoare, întrucât s-au bucurat atât de festivitatea de deschidere, cât și de inaugurarea clădirii moderne în care vor învăța.

A fost o dublă sărbătoare, astăzi, la Școala Generală din Căldărăști, acolo unde au început cursurile pentru zeci de copii, dar nu în incinta veche, ci în noua clădire care a fost inaugurată în cadrul festivității de deschidere a noului an scolar. Investiția face parte din planul local de modernizare și este o facilitate adusă în sprijinul educației copiilor.

Școala cea nouă a fost o investiție așteptată, atât de copii, cât și de cadrele didactice, care se vor putea bucura acum de un act educațional la standarde europene și conform cu cerințele sanitare în vigoare.

Astfel, elevii si dascalii lor au impartasit atat emoțiile noului început, cât și bucuria inaugurării noului spațiu de predare.

La eveniment a participat și senatorul PNL Vlad Pufu, care a accentuat importanța formării educaționale a copiilor, încă din clasele mici.

Beneficiarii direcți ai investiției,copiii, au fost, totuși, cei mai încântați de această schimbare pe care au așteptat-o cu nerăbdare.

Bucuria a fost împărtășită și de părinții care simțeau nevoia unei îmbunătățiri a condițiilor educaționale.

Festivitatea s-a încheiat cu intrarea în clase a copiiilor care s-au bucurat de noile bănci în care urmează să își petreacă acest an școlar. (Ana-Cristina Micu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și