Publicat la: 02.08.2018. 18:25 / 940 views

„PRIMA VICTORIE”. TOATE GARAJELE DE PE DOMENIUL PUBLIC VOR FI DESFIINŢATE

Primul lot de 6 garaje,  dintr-un total de 238, a dispărut de pe domeniul public. Pe locul eliberat prin demolarea construcţiilor vor fi amenajate locuri de parcare de reşedinţă. Odată cu înaintarea reabilitării parcărilor din Buzău şi cu transformarea acestora în parcări rezidenţiale, vor fi desfiinţate toate garajele din zonele respective.      

garaj demolat 1Primele 6 garaje ai căror proprietari primiseră somaţie pentru demontarea acestora au fost demolate.

Este vorba despre construcţiile din parcarea adiacentă blocului 27, scările B şi C din cartierul Micro XIV, strada Aleea Prieteniei.

Municipalitatea a acceptat solicitarea proprietarilor de a fi prelungit termenul pentru desfiinţare până la sfârşitul lunii iulie când, toate cele 6 garaje au dispărut de pe terenul respectiv.

Pe locul eliberat, Urbis va amenaja locuri de parcare de reşedinţă pentru locuitorii din blocurile arondate parcării respective.

Următorul lot de garaje care urmează să fie îndepărtate de pe domeniul public se află tot în cartierul Micro XIV, în vecinătatea unităţilor militare.

Nici garajele de pe strada Frăsinet nu mai au viaţă lungă pentru că Primăria are de gând să transforme în totalitate zona.

Pe măsură ce Municipalitatea va transforma locurile de parcare existente în parcări rezidenţiale sau va amenaja altele noi, toate garajele din zonele vizate vor dispărea. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!