Prima pedală. De joi, pot fi folosite din nou bicicletele municipale

Prima pedală. De joi, pot fi folosite din nou bicicletele municipale

După o perioadă de mentenanță de două luni, buzoienii pot folosi din nou bicicletele din sistemul „Velocity Buzău”. În Regulament au apărut noi prevederi care pot da naștere la cheltuieli suplimentare. Sistemul de închiriere va fi repornit de mâine, 18 aprilie, după ce consilierii municipali vor valida Regulamentul modificat.

Bicicletele municipale au început să fie readuse la stațiile de andocare încă de la începutul săptămânii.

Perioada de mentenanță a luat sfârșit și vehicolele pe două și trei roți sunt pregătite să fie închiriate din nou de buzoieni, mai ales că vremea excelentă este tocmai potrivită pentru deplasările în aer liber.

Deocamdată bicicletele rămân andocate și nu vor fi deblocate decât de joi, după ce consilierii locali vor valida modificarea și completarea Regulamentului de utilizare a sistemului de închiriere a bicicletelor municipale „Velocity Buzău”.

Printre noutățile din Regulament se remarcă și un articol care prevede aplicarea unei taxe de 100 de lei acelora care lasă vehicolul mai departe de 15 metri de orice stație de andocare.

De asemenea, utilizatorul este obligat ca în momentul returnării să semnaleze orice defecțiune în cadrul aplicației mobile.

În caz contrar, poate fi obligat să achite costurile reparației.

În Regulamentul modificat sunt prevăzute și o serie de abateri – simple, majore și grave – pentru care utilizatorul poate fi obligat să achite sume cuprinse între 100 și 500 de lei.

Ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal va avea loc joi, 18 aprilie, la ora 11 și va fi transmisă în direct.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și