Prima competiție oficială. Peste 500 de copii au alergat pe Stadionul de Atletism

Prima competiție oficială. Peste 500 de copii au alergat pe Stadionul de Atletism

Prima competiție oficială găzduită de Stadionul de Atletism s-a consemnat sâmbătă, atunci când la Buzău au venit sute de copii, de la cluburi din toată țara.

Concursul organizat de Athletic Run Kids și Gloria Buzău a adunat 500 de copii, de la 40 de cluburi din țară, competitori care s-au bucurat de condițiile oferite de un complex modern, așa cum este cel din Buzău. În calitatea sa de ambasador al atletismului, buzoianca Marina Baboi s-a declarat chiar invidioasă, opinând că pista de la Buzău este cea mai bună din țară.

Anul viitor, complexul buzoian ar putea fi gazda unor competiții de anvergură, precum Campionatele Naționale de Atletism.

Dincolo de competițiile interne sau internaționale, Stadionul de Atletism a oferit buzoienilor o oportunitate de a face sport în aer liber. Se estimează că peste 12 000 de cetățeni ai orașului au dat cel puțin o tură în complexul de lângă Parcul Crâng.

Amatorii de atletism pot folosi pista de lângă patinoar atât în timpul săptămânii, cât și în weekend. Evident, vor trebui să se echipeze cu încălțăminte adecvată pentru alergare, pentru a proteja suprafața pistei, dar și pe ei înșiși.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și