Prieteni la cârma țării. Ce așteptări are primarul Toma de la noul Guvern.

Prieteni la cârma țării. Ce așteptări are primarul Toma de la noul Guvern.

Primarul Constantin Toma așteaptă cu nerăbdare instalarea noului Guvern. Buzăul are proiecte care au nevoie de hotărâri guvernamentale pentru a putea fi realizate. Unul dintre cele mai importante este cel al retrocedării pădurii Crâng către Municipalitate și transformarea acesteia în parc municipal.

Mai este foarte puțin până când noul Guvern, condus de primul-ministru desemnat, Nicolae Ciucă, se va instala la cârma țării.

Primarul Toma are speranțe mari în ceea ce privește rezolvarea unor proiecte importante pentru orașul nostru acum, când în Guvern vor fi și buzoieni.

Primarul se bazează atât pe ajutorul direct al buzoienilor implicați în guvernarea țării, cât și pe cel al prietenilor Buzăului și al buzoienilor, care pot facilita obținerea unor aprobări și avize absolut necesare pentru dezvoltarea Municipiului.

Unul dintre proiectele  pentru care a fost obținut sprijinul generalului Ciucă, fost comandant al Garnizoanei Buzău și al Diviziei 2 Infanterie ”Getica”, actualul premier desemnat, este Cimitirul Municipal.

Terenul necesar a fost donat de Armată și va trebui realocat orașului printr-o nouă Hotărâre de Guvern, pentru ca lucrările să poată demara în primăvara următoare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și