Publicat la: 08.10.2018. 18:19 / 710 views

PREZENŢA LA BUZĂU: 23,08%. DUMINICĂ AU FOST MAI MULŢI VOTANŢI

Buzăul s-a situat peste media pe ţară în privinţa prezenţei la referendum. Cu un procent de 23%, judeţul nostru este pe locul 12 într-un clasament la nivel naţional. Cel mai mare număr de votanţi s-a înregistrat în a doua zi a referendumului.

sectie goalaCentralizările de la cele 426 de secţii de vot din judeţul Buzău arată că, în prima zi de referendum, aproape 23.000 de persoane s-au prezentat la urne, ceea ce a însemnat un procent de 5,89%.

De trei ori mai mulţi votanţi au fost duminică.

Cu toate acestea, ieri, după lăsarea serii, abia dacă mai găseai vreun votant prin secţii.

Procentul la nivel de judeţ s-a situat peste media naţională.

Într-un top al prezenţei la urne, municipiul Buzău ocupă locul 75 pe judeţ, cu un procent de 18,50%. Cea mai mare participare a fost înregistrată la Chiliile, de peste 62 la sută, în timp ce comuna Padina a bifat cea mai slabă prezenţă, 13,73%. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!