Publicat la: 13.10.2017. 18:17 / 1.280 views

PREŞEDINTELE VETERANILOR, SĂRBĂTORIT LA 95 DE ANI. GEN. BG. (RET) ENACHE VA DEVENI CETĂŢEAN DE ONOARE

Moment emoţionant, astăzi, la Restaurantul Militar. Ajuns la o etate onorabilă, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, filiala Buzău, a fost sărbătorit de oficialităţi. Generalul de brigadă în retragere Nicolae Enache a luptat pe ambele fronturi în cel de-al Doilea Război Mondial. Astăzi, a împlinit 95 de ani şi în curând va primi titlul de cetăţean de onoare al oraşului Buzău.

general enache 2Sărbătoritul zilei şi-a primit invitaţii cu zâmbetul pe buze şi vizibil emoţionat. Generalul de brigadă în retragere Nicolae Enache are multe de povestit despre viaţa sa, mai ales despre anii petrecuţi pe front.

Nu poate uita momentul în care a fost cât pe ce să sfârşească într-o bătălie. Cum nu poate uita nici ziua în care şi-a predat arma.

Ajuns la venerabila vârstă de 95 de ani, într-un cadru restrâns la Restaurantul Militar, preşedintele Asociaţiei Veteranilor de Război din Buzău a fost sărbătorit de apropiaţi, oficialităţi din Armată şi autorităţi locale.

La propunerea edilului-şef, generalul de brigadă Nicolae Enache va fi desemnat cetăţean de onoare al municipiului Buzău.

La mulţi ani îi urăm şi noi onorabilului general Nicolae Enache! (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!