Publicat la: 28.10.2020. 19:20 / 192 views

PREȘEDINTELE CJ LE MULȚUMEȘTE FOȘTILOR CONSILIERI. CE AȘTEPTĂRI ARE DE LA NOUL MINIPARLAMENT

Județul Buzău are un nou Consiliu Județean, constituit conform votului exprimat de buzoieni la alegerile locale din 27 septembrie. Consilierii aleși de buzoieni și ale căror mandate au fost validate de instanță au depus marți, jurământul de credință. În cadrul ședinței, președintele Petre Emanoil Neagu a ținut să le mulțumească foștilor colegi din mandatul trecut, dar în același timp a vorbit despre așteptările pe care le are de la noul miniparlament județean.

discurs neaguȘedința de constituire a noului Consiliu Județean s-a încheiat cu un scurt discurs al președintelui. Petre Emanoil Neagu a vorbit despre fostul miniparlament, de care s-a declarat extrem de mulțumit, catalogându-l drept cel mai bun din ultimii ani.

În același timp, Petre Emanoil Neagu a avut un mesaj și pentru noii săi colegi.

În termen de zece zile de la constituirea noului consiliu județean, președintele Neagu trebuie să convoace ședința în cadrul căreia vor fi aleși cei doi vicepreședinți. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!