Publicat la: 26.09.2019. 19:00 / 748 views

PREŞEDINTELE C.J.: “NU NE DORIM REZILIEREA, DAR PUTEM AJUNGE ŞI LA PLÂNGERI PENALE”

Cele mai mari probleme în derularea programului guvernamental pentru elevi, vin de la firma din Turda, care a câștigat licitația pentru producerea și distribuirea cornurilor. Șeful Consiliului Județean declară că nu dorește să se ajungă la o reziliere, decizie care ar afecta copiii. Totuși, dacă problemele vor continua, nu este exclusă luarea unei măsuri extreme. Facem și plângeri penale, dacă e cazul, a declarat președintele Petre Emanoil Neagu.

neagu la cjȘeful Consiliului Județean le transmite responsabililor din școli să sesizeze toate neregulile legate de asigurarea poduselor de panificație.

Consiliul Județean a notificat firma din Turda, iar președintele Neagu a discutat cu reprezentanții societății producătoare.

De săptămâna viitoare, și Consiliul Județean va forma o echipă pentru a merge prin școli. Vor fi în atenție inclusiv aspectele penale.

Întrebat dacă se pune problema unei rezilieri de contract, șeful Consiliului Județean a declarat că măsura radicală nu e de dorit, dar că se va ajunge aici, dacă neregulile vor continua.

Pe de altă parte, varianta rezilierii este riscantă, în lipsa unor argumente solide. De aceea sunt necesare sesizări însoțite de procese-verbale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!