Publicat la: 04.12.2019. 19:21 / 703 views

PREMIERĂ: PRIMA ŞCOALĂ CU ÎNCĂLZIRE PROPRIE. CENTRALĂ TERMICĂ FUNCŢIONALĂ LA LICEUL TEHNIC

Premieră la Buzău! Astăzi a fost pusă în funcţiune prima centrală termică proprie la o unitate de învăţământ din municipiu. După ce au avut de suferit din cauza frigului din clase, elevii de la Liceul Tehnic s-au bucurat astăzi de prima zi de căldură în unitate.

clasa tehnic caldura 2 lucrari termoficare 2

De la începutul sezonului rece, elevii de la Liceul Tehnic din Zona Industrială nu au beneficiat de încălzire în sălile de clasă, pentru că Regia nu a mai furnizat agent termic în zonă. De astăzi, nu mai există această problemă: centrala termică proprie, construită în curtea unităţii, a fost pornită.  

Muncitorii lucrează în ritm alert la restul reţelei, pentru a da drumul la căldură şi în alte clădiri ale unităţii de învăţământ. Cu noua centrală pe gaze, se estimează că facturile vor fi mai mici faţă de cele suportate în sistemul centralizat de încălzire.

Centrala termică proprie de la Liceul Tehnic este prima dată în funcţiune, după ce, în vară, Primăria a alocat fonduri pentru mai multe investiţii similare în şcolile din municipiu. Lucrările la celelalte unităţi s-au efectuat, însă, într-un ritm mai lent. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!