Publicat la: 31.05.2019. 18:21 / 1.763 views

PREMIERĂ! GRUP DE LUCRU UE, LA BUZĂU. DEZBATERI INFORMALE PE TEMA COMERŢULUI

Buzăul a fost gazda unei sesiuni informale în cadrul unui eveniment organizat sub egida Preşedinţiei Române a Consiliului Europei. Delegaţii străini au fost primiţi în Sala D. “Filipescu” a Consiliului Judeţean. 

ue la cj 1Din partea Guvernului, la nivel ministerial, la deschiderea sesiunii de dezbateri a fost prezentă Gabriela Mihaela Voicilă, secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Înainte de începerea discuţiilor pe tema comerţului, membrii comisiei au urmărit un film de prezentare a judeţului Buzău.

Sesiunea informală a experiţilor în comerţ din toate statele UE a avut ca principal subiect de discuţie un regulament pentru susţinerea producătorilor europeni faţă de ţările din afara Uniunii Europene.

Astăzi, la Buzău, secretarul de stat a vorbit şi despre eliminarea dublului standard pentru România, cu referire la practicile incorecte din comerţ şi producţie, cum ar fi cazurile în care aceleaşi branduri internaţionale introduc produse cu calităţi inferioare în anumte state UE faţă de altele.

Reuniunea informală de astăzi a fost o premieră pentru judeţul Buzău.

La sesiunea organizată la Buzău au participat 31 de membri din toate statele Uniunii Europene. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!