Publicat la: 19.01.2021. 19:36 / 229 views

PREGĂTIȚI PENTRU RAPEL. APROAPE 2600 DE ANGAJAȚI DIN SĂNĂTATE, VACCINAȚI

Autoritățile spun că sunt pregătite deja pentru a fi administrat rapelul pentru cadrele medicale care s-au vaccinat în primele zile de la startul campaniei de la nivelul județului Buzău.

 vaccinare 1 vaccinati

Până acum, în cele cinci centre speciale amnajate în spitale, s-au vaccinat aproape 2600 de angajați din sistemul sanitar buzoian. Între timp, a început și imunizarea în mai multe centre de îngrijire din județ.

În paralel, autoritățile așteaptă unda verde pentru extinderea campaniei și în alte centre din județ, amenajate pentru a doua etapă de vaccinare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!