Publicat la: 27.11.2019. 19:12 / 565 views

PREGĂTIRI PENTRU ZIUA NAŢIONALĂ. RESTRICŢII PE CALEA EROILOR

De Ziua Naţională a României vor defila câteva sute de militari din Garnizoana Buzău cu mijloace tehnice din dotare, precum şi angajaţi ai Ministerului de Interne. Ceremoniile se vor desfăşura anul acesta pe Calea Eroilor pentru a permite unui număr cât mai mare de buzoieni să asiste la desfăşurarea de forţe.

prefectura zi nationala parada 2

Autorităţile au pus la punct ultimele detalii ale paradei militare ce va avea loc pe 1 Decembrie. Într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul Instituţiei Prefectului, organizatorii evenimentelor ce se vor desfăşura de Ziua Naţională a României, au oferit detalii cu privire la forţele participante la parada militară. De remarcat, că anul acesta nu vor mai avea loc depuneri de coroane de flori şi nu se vor mai ţine nici discursuri.

Garnizoana Buzău va mobiliza un număr impresionant de militari care vor defila pe Calea Eroilor. La paradă vor fi prezenţi şi piloţi ai Forţelor Aeriene Române care vor survola locul de desfăşurare, cu mai multe aeronave, iar în încheiere, militarii au pregătit o surpriză buzoienilor care vor participa la ceremonia de 1 Decembrie.

Joi dimineaţă, începând cu ora 9.00, pe Calea Eroilor va avea loc repetiţia generală pentru defilarea de Ziua Naţională. Parada la care vor participa aproximativ 600 de militari, va fi condusă de generalul Claudiu Mihail Sava, locţiitorul comandantului Diviziei 2 Infanterie „Getica”. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!