Publicat la: 09.04.2019. 18:25 / 479 views

PREGĂTIRI DE SEZON. PARCUL TINERETULUI ÎŞI AŞTEAPTĂ VIZITATORII

Buzoienii sunt invitaţi în Parcul Tineretului.

tineretului 1 lebede

Copacii au înflorit, parcul este curat, marcajele pentru biciclişti sunt proaspăt vopsite iar luciurile de apă au fost eliberate din corsetul ierburilor acvatice şi au fost luate în stăpânire de o pereche de lebede graţioase.

Skate park-ul, zona de fitnes şi locurile de joacă sunt curate şi bine întreţinute, iar cel din incinta ştrandului va primi mobiliernou în locul celui deteriorat, care a fost deja demontat.

A început şi curăţarea bazinelor care, după ce vor vopsite din nou, vor fi umplute cu apă curată pentru ca, de la 1 iunie, să devină puctul principal de atracţie în zilele toride de vară. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!