Publicat la: 14.02.2020. 19:30 / 480 views

PREFECTURA VS. PRIMĂRIA, RĂZBOI PE ASFALT. ASOCIEREA URBIS – TRANS BUS, ATACATĂ ÎN INSTANȚĂ

Proiectul aprobat în Consililiul Local Municipal, privind asocierea societăților Trans Bus și Urbis, pentru preluarea noii stații de asfalt a orașului Buzău, a fost atacat în contencios-administrativ de Prefectură. Edilul-șef Constantin Toma declară că Primăria se va judeca cu juriștii de la Casa Albă și că nu renunță la acest proiect.

statie asfalt 1Șeful Palatului Comunal crede că în spatele acțiunii Prefecturii din justiție s-ar afla interesele electorale provocate de consilierul local Constantin Florescu, exclus între timp, din PSD.

Potrivit primarului, ascoierea între Urbis și Trans Bus, pentru înființarea unei firme, ar putea permite funcționarea la capacitate maximă a noii stații de asfalt, nu limitată, cum se întâmplă în prezent. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!