Publicat la: 07.03.2019. 19:22 / 820 views

PREFECTURA: “TĂIERILE DIN CRÂNG SUNT LEGALE”. DIRECŢIEI SILVICE I S-A REPROŞAT LIPSA DE COMUNICARE

comisie 3Prefectul Carmen Ichim a prezentat, astăzi, concluziile în urma controlului efectuat în pădurea Crângului, săptămâna trecută, când o comisie specială a dat curs unei reclamaţii semnate de doi parlamentari de Buzău.

Comisia a verificat modul în care s-au făcut şi se fac tăierile de ulmi, precum şi motivul care stă la baza exploatărilor aflate în administrarea Direcţiei Silvice. Au mai fost verificate operaţiunile de valorificare a masei lemnoase tăiate.

Potrivit raportului, nu au fost identificate nereguli cu privire la activităţile derulate de Direcţia Silvică, instituţie care a decis tăierea ulmilor uscaţi din cauza unei ciuperci.

În schimb, conducerea Direcţiei Silvice a fost mustrată pentru că nu a comunicat din timp populaţiei că urmează operaţiuni de exploatare, prin tăiarea a peste 1.300 de arbori bolnavi.

În plus, cu această ocazie, tot Direcţia Silvică a fost avertizată să adune toate deşeurile adunate în zona de pădure aflată în administrare.

Şefa de la Casa Albă a ţinut să transmită şi un mesaj către buzoieni, pe fondul zvonurilor că, după trecerea pădurii în proprietatea Primăriei, suprafaţa ar urma să devină ţinta unor  afacerişti din domeniul imobiliar.  

Tăierile de ulmi din Crâng vor continua şi în această primăvară. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!