Publicat la: 30.11.2016. 18:32 / 1.999 views

PREFECTUL ÎŞI ASIGURĂ UN POST CĂLDUŢ. A CÂŞTIGAT CONCURSUL PENTRU DIRECTOR ADJUNCT LA A.P.I.A.

Prefectul de Buzău şi-a asigurat un post călduţ după momentul în care va pleca de la Casa Albă. Aurelia Mitrea a câştigat concursul pentru ocuparea funcţiei de director adjunct la A.P.I.A. Buzău. Şefa Prefecturii spune că nu va pleca din fruntea instituţiei decât demisă. O mişcare la vârful administraţiei este aşteptată după alegerile parlamentare.

prefectaRecent, prefectul Aurelia Mitrea a participat la concursul pentru ocuparea postului de director adjunct din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Buzău. A promovat examenul, însă nu intenţionează să părăsească fotoliul de la Casa Albă.  

Aurelia Mitrea aşteaptă şi o decizie a Guvernului după câştigarea concursului de la A.P.I.A.

Postul de director adjunct la A.P.I.A. îi va asigura Aureliei Mitrea un salariu cu mult peste cel de la Casa Albă. În prezent, Aurelia Mitrea beneficiază de o remuneraţie de peste 5.000 de lei, iar pentru celălalt post ar urma să fie plătită cu aproape 8.000 de lei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!