Publicat la: 16.12.2019. 19:01 / 775 views

PREFECTUL, ÎNVESTIT ASTĂZI. LEONARD DIMIAN A DEPUS JURĂMÂNTUL

Prefectul de Buzău, Leonard Dimian, a fost învestit astăzi în funcţie. Dimian preluase deja prerogativele de prefect de săptămâna trecută când Guvernul a demis-o pe Carmen Ichim.

investire prefectÎn această dimineaţă, la ora 9.00, a avut loc ceremonia de învestire a prefectului Leonard Dimian. Atmosfera a fost oarecum stranie, întrucât nu a fost prezent niciun reprezentant al Guvernului, iar la masa prezidiului, alături de Leonard Dimian nu a stat nimeni. În cadrul unei videoconferinţe, mai mulţi prefecţi, printre care şi noul prefect de Buzău Leonard Dimian, au depus jurământul.

La învestire, noul prefect de Buzău a declarat că obiectivul său este ca Instituţia Prefectului să fie de acum mult mai aplecată asupra problemelor oamenilor.

Tot astăzi, din prima zi de muncă, Leonard Dimian a susţinut şi şedinţa de Colegiu Prefectural, dar şi Comitetul Local de Combatere a Bolilor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!