Publicat la: 17.08.2020. 18:09 / 598 views

PREFECTUL DIMIAN, INFECTAT CU CORONAVIRUS. ȘASE ANGAJAȚI DE LA CASA ALBĂ, ÎN CARANTINĂ

Noul coronavirus lovește și la vârful Prefecturii Buzău. Șeful de la Casa Albă a fost depistat pozitiv, la un test efectuat după ce a prezentat simptome specifice. După infectarea lui Leonard Dimian, șase angajați ai Prefecturii au fost trimiși în carantină la domiciliu, iar sediul instituției a fost supus unei dezinfecții generale.

leonard dimianPrefectul Leonard Dimian a aflat ieri că este infectat cu noul coronavirus, în urma unui test efectuat după ce a prezentat febră și alte simptome specifice. Atribuțiile de șef la Casa Albă au fost preluate de subprefectul Alecu Vasile, în timp ce șase persoane, contacți direcți ai prefectului, au fost trimise în carantină la domiciliu.

În această dimineață, sediul Prefecturii a fost supus unei dezinfecții generale, iar măsurile de protecție au fost suplimentate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!