Publicat la: 04.06.2020. 18:07 / 404 views

PREFECTUL, DETALII IMPORTANTE, LA CAMPUS TV. SPITALUL RM. SĂRAT, MĂȘTI, CARANTINĂ INSTITUȚIONALIZATĂ

Spitalul Municipal Râmnicu Sărat va interna în continuare pacienți cu coronavirus, măștile gratuite pentru persoanele defavorizate vor ajunge luna aceasta la beneficiari, iar majoritatea persoanelor din carantină instituționalizată sunt buzoieni care nu au respectat măsura izolării la domiciliu. Sunt câteva din detaliile oferite, aseară, la Campus TV, de prefectul Leonard Dimian, pentru prima dată prezent la o televiziune, după ridicarea stării de urgență.

spital ramnic 1Invitat în emisiunea ”D’ale buzoianului”, șeful de la Casa Albă a dat de înțeles că, în continuare, Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, va funcționa ca unitate suport de Covid-19, în ciuda numeroaselor solicitări din partea autorităților locale și a râmnicenilor, cu privire la redeschiderea celorlalte servicii medicale.

Prefectul a fost întrebat și despre întârzierea distribuirii gratuite a măștilor de protecție pentru mai multe categorii de persoane, așa cum a decis Guvernul. Măști ar trebui să primească beneficiarii venitului minim garantat, persoanele din familiile cu alocație pentru susținerea familiei, pensionarii ale căror drepturi sunt de până la 704 lei, inclusiv, și persoanele încadrate în grad de handicap care realizează venituri exclusiv din prestațiile sociale. Leonard Dimian a precizat că procedurile de achiziție nu au fost încă finalizate.  

Nu în ultimul rând, șeful Prefecturii Buzău a dezvăluit că, în majoritate, persoanele aflate în carantină instituționalizată în centrele speciale este reprezentată de buzoieni care au încălcat regula izolării la domiciliu, după revenirea în țară, imediat după ce s-a ridicat starea de urgență.  (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!